DM Showdance 13. Maj - DM Showdance

DM Showdance 13. Maj

DM Showdance d. 13. maj 2023, i Aalborg Kongres & Kultur Center

Vi skyder turneringen i gang på fuld blus i Aalborg den 13. maj 2023 og leverer lys og lyd i topklasse på en stor scene, for at sikre de absolut bedste rammer og stemning for jeres unikke showdance-performance. 

Vi har nøje udvalgt 5 topkvalificerede dommere med årevis af danse- og sceneerfaring til at kåre vindere i de fire kategorier: minibørn, børn, junior og voksen.

Det bliver intenst og nervepirrende, når vi finder Danmarksmestrene i Showdance i kategorierne ”debutant”, "talent" samt ”konkurrence” (der findes dog ikke konkurrence-række indenfor aldersgruppen minibørn).

Det bliver den vildeste dag i showdansens tegn med fokus på historiefortælling, teknik, power, kostumer, fed musik og vigtigst af alt: uendelig meget danseglæde!

Vi kan ikke vente med, at se jer/dansere stråle i projektørlysene, opleve de unikke shows og til at uddele medaljer til alle deltagere!

Følg med løbende her på hjemmesiden, eller på vores platforme på de sociale medier. Her bliver der jævnligt lagt billeder, videoer samt vigtig information op omkring dette års DM Showdance turnering. 

DM Showdance på de sociale medier: 

Besøg DM Showdance på de sociale medier: 

Facebook: https://www.facebook.com/DMShowdance 

Instagram: https://www.instagram.com/dmshowdance/