DM Showdance 7. Maj - DM Showdance

DM Showdance 7. Maj

Vær med til DM Showdance den 7. maj 2022 i Horsens.

Se tidsplanen og deltagerlisten for DM 2022! 

Vi skyder turneringen i gang på fuld blus i Horsens den 7. maj 2022. Vi leverer lys og lyd i topklasse på Forums Horsens største scene, for at sikre de absolut bedste rammer og stemning for jeres unikke showdance-performance. 

Vi har nøje udvalgt 5 topkvalificerede dommere med årevis af danse- og sceneerfaring til at kåre vindere i de fire kategorier: børn, junior, voksen og senior.

Det bliver intenst og nervepirrende, når vi finder Danmarksmestrene i Showdance i kategorierne ”debutant” "talent" samt ”konkurrence” (elite gælder dog ikke i senior-rækken). 

Det bliver den vildeste dag i showdansens tegn med fokus på historiefortælling, teknik, power, kostumer, fed musik og vigtigst af alt: uendelig meget danseglæde! Vi kan ikke vente med, at se jer/dansere stråle i projektørlysene, opleve de unikke shows og til at uddele medaljer til alle deltagere!

Vi garanterer en suveræn danseoplevelse, professionelle rammer og en fantastisk begivenhedsrig dag som dansere, dommere og publikum sent vil glemme!

DM Showdance på de sociale medier: 

Besøg DM Showdance på de sociale medier: 

Facebook: https://www.facebook.com/DMShowdance 

Instagram: https://www.instagram.com/dmshowdance/