Dommere 2021

Hvem er dommerne?

Vi har nøje udvalgt 5 topkvalificerede dommere med årevis af danse- og sceneerfaring til at kåre vindere i de tre kategorier: børn, junior og voksen.

Dommerne vil løbende blive offentliggjort her og på Facebook-siden, på Facebook kan du se videoer af alle dommerne. 

Dommer nr. 1: DeniCe Puggaard

  • DeniCe har påført sig en masse glimmer og glitter - hun GLÆDER sig nemlig til, at være med til at skyde DM Showdance i gang den 8. maj 2021! Hun har levet af, at være showdancer i 17 år og har blandt andet været danser for Nik&Jay i 16 år. DeniCe glæder sig til at se, hvad I alle har øvet jer på - og så er hun helt oppe og kører over, at I i hvert niveau, har jeres egen turnering.

Dommer nr. 2: Christel Klan Stjernebjerg

  • Christel er koreograf, akrobat og danser - hun startede blandt andet sin karriere i Cirque du Soleil. Hun er både sød og skøn, og så glæder hun sig enormt meget til, at se JER alle sammen, lige fra begyndere til elite dansere. 

Dommer nr. 3: Patricia Tjørnelund

  • Patricia er en "showgirl" og har levet af at danse i MANGE år. Hun glæder sig enormt meget til at dømme DM Showdance, og så er hun kæmpe fan af, at turneringen er for ALLE Showdansere! Glæd dig til at møde hende. 

Dommer nr. 4: Kristian Studsgaard 

  • Kristian er skuespiller, danser, instruktør, koreograf og kunstnerisk og administrerende leder af Musikteater Næstved. Han glæder sig helt EKSTREMT meget til, at se jeres præsentationer af det hårde arbejde!! Han råd til jer, "Gi´ den MAX gas!"

Dommer nr. 5: Sofie Akerø

  • Sofie har levet af at være danser og koreograf i 10 år - derfor ved hun, hvad det kræver og hun har meget stor respekt for jer alle sammen. Hun glæder sig til en mega fed dag, og opfordrer jer til at nyde dagen og bare have det SJOVT!