Om DM Showdance - DM Showdance

Om DM Showdance

HVAD ER DM SHOWDANCE?

DM Showdance er en helt NY danseturnering for alle showdansere - det er en turnering, hvor du har mulighed for at vinde titlen i Danmarksmesterskaberne i Showdance. 

Turneringen er inddelt i kategorierne: 

  • Debutantrækken (beg/let øvede)
  • Talentrækken (øvede/meget øvede)
  • Konkurrencerækken (konkurrence hold)

Der vil blive fundet en vinder inden for HVER kategori, og der er medaljer til alle deltagere. 

Vi har nøje udvalgt 5 topkvalificerede dommere med årevis af danse- og sceneerfaring, til at kåre vinderne i de fire alderskategorier: minibørn, børn, junior og voksen.

Der vil være fokus på historiefortælling, teknik, power, kostumer, fed musik og vigtigst af alt: uendelig danseglæde!

Vi kan ikke vente med at se danserne stråle i projektørlysene, opleve de unikke shows og til at uddele medaljer til alle deltagerne!

Det er en suveræn danseoplevelse, i professionelle rammer og en fantastisk begivenhedsrig dag som dansere, dommere og publikum sent vil glemme! 

Den første turnering blev afholdt den 8. maj 2021 i Horsens. 

DATO FOR DM 2023: 13. maj 2023!

ARRANGØR AF DM SHOWDANCE

Arrangøren, Let's Dance, er ikke kun arrangør af DM Showdance, men også af Kaufmann Cup og Danmark Danser.

Let´s Dance arbejder hvert år på at videreudvikle og skabe nye turneringer, tiltag og idéer, som har til formål at forbedre, udfordre og motivere danske dansere. DM i Showdance, Kaufmann Cup og Danmark Danser er alle forskellige i deres form, men grundværdierne er de samme: inklusion og diversitet er altafgørende. Det er uendeligt vigtigt for os, at skabe turneringer for alle aldersgrupper, niveauer og danseskoler, så alle dansere i Danmark har mulighed for at stråle på en stor scene, og gøre det de elsker allermest. 

Dans er for os meget mere end en sport. Det er en oplevelse som skal deles mellem dommere, dansere og publikum, og vi gør vores bedste for at sikre, at hvert øjeblik til vores turneringer bliver noget I vil mindes med glæde. Vi vægter professionelle rammer, de største danske scener, fantastisk lys og lyd, et kvalificeret dommerpanel og en punktlig tidsplan, og er dybt taknemmelige for den massive opbakning, så alt dette er muligt.

Vi ved, hvor dedikerede, passionerede og hårdtarbejdende I er, og det vil vi som arrangør, Let’s Dance, gøre alt for at matche.